Met trots hebben wij gisteravond, 18 december 2017,  ons nieuwe logo en bedrijfsnaam bekend gemaakt, samen met de 160 (van de 230) dansers op het podium en voor 2x een volle theaterzaal.

Vanaf 1 januari 2018 zal onze dansschool onder de naam MK Dance Studio verder gaan. Alle accounts zullen worden aangepast in de laatste 2 weken van 2017.  Facebook is aangevraagd voor naamsverandering, mocht dit niet lukken, sluiten wij dit account en openen wij een nieuwe.

Ons nieuwe webadres is www.mkdancestudio.nl, per 1 januari zal deze100% actief zijn  en komt www.dancerella.nl te vervallen. Ons email adres word info@mkdancestudio.nl. 

Een mooie mail met alle gegevens komt in de kerstvakantie jullie tegemoet met een gave kerstkaart. MK Dance Studio past meer bij ons en is voor deze tijd een stoere/moderne/professionele werknaam! Dancerella (lief en roze) daar zijn we de laatste jaren uitgegroeid . De studio aan de Zuidlarenstraat zal in de kerstvakantie een make-over krijgen. En alle dansleerlingen van ons ontvangen in de maand januari 2018 van ons ook nog een cadeautje! 

Het volgende is ook super gaaf nieuws, wij zijn ook in gesprek met diverse mensen over de 2e locatie! (Spannenddddddd)

Deze week zijn wij nog gezellig open en werken wij aan korte Instagram kerstfilmpjes. Zien we jullie niet meer deze week? Dan wensen wij jullie allemaal toffe-gezellige-fantastische dagen Wij sluiten 24 december en zijn 8 januari weer open